Wecomm bouwt websites.

Wecomm bouwt websites.en doet veel meer!

Wecomm is een full service internet communicatiebureau met een stevig netwerk communicatieprofessionals. Met onze bedrijfskundige aanpak tijdens het ontwikkelen van websites bent u verzekerd van een website die past bij uw bedrijf en klanten. Wecomm ontwikkelt meer dan alleen websites die geschikt zijn voor smartphones, tablets en computers. Naast het bouwen en onderhouden van uw website, kunnen we ook uw social media bijhouden. Dat maakt Wecomm het internetbureau voor uw onderneming.

Wecomm beheert uw website & social media.

Alles onder een dak bespaart u tijd en levert u gemak op.

Laat klanten over u vertellen.Wecomm beheert uw website en social media.

Altijd in contact. Op internet komen uw klanten op verschillende plekken in contact met uw bedrijf. Bijvoorbeeld door het lezen van een recensie op een vergelijkingswebsite, door berichten op social media of door uw bedrijfswebsite te vergelijken met die van de concurrent. Of de potentiƫle klant meer informatie wil dan wel gebruik wil maken van uw diensten wordt bepaald door die contactmomenten op internet. Het bedrijf met de beste contactmomenten wint. Daarom ontwikkelt Wecomm meer dan alleen uw bedrijfswebsite: we onderhouden uw online reputatie.

Word gevonden op internet.Klanten vinden u op social media en internet-zoekmachines.

Wecomm zet uw website online en zorgt er dan voor dat alles, dus ook uw social media, up-to-date blijft.

toggle
Alles onder een dak: de ontwikkeling van uw website, het beheren van uw website en social media. Want uw bedrijf online is meer dan alleen een website. Klanten bezoeken uw website en social media op elk moment van de dag en in verschillende situaties.

Nieuw! Maak kennis met de Wecomm Academie.Eens per jaar organiseert Wecomm bijeenkomsten en bespreekt de laatste ontwikkelingen.

Wecomm Academie

Wat is de Wecomm Academie?

De Wecomm Academie helpt bedrijven met internet. Enkele keren per jaar organiseert Wecomm een bijeenkomst waarin onderwerpen zoals zoekmachine-optimalisatie, social media en online reputatie worden besproken. Het gaat over de laatste ontwikkelingen, trends en de visie dat binnen verschillende branches leeft.

Vrije opgave!

Cursus: Google, hoe werkt het?

Wilt u weten waar Google op let bij het beoordelen van uw website? In de instapcursus 'Google, hoe werkt het?' laat Mark Bergsma van Wecomm u zien hoe Google werkt.

Projecten van Wecomm.

Hotel Frederiksoord Huisstijl, website & social media

Compleet nieuwe huisstijl op basis van historisch besef en vernieuwd beleid in het hotel. Wecomm begeleide het project en zorgde voor de huisstijl, website, social media, online nieuwsbrief en meer.

Bekijk dit project

Klanten van Wecomm.

Bedford-garage Hotel Frederiksoord Herberg de Wilde Hof Bats uitzendburo Tautus Fooq De Rand van Havelte MR Communicatie Land van Leer Van den Berg Advocatuur

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Disclaimer // Algemene Voorwaarden