Foto: Bert Visser

Nieuws: bijeenkomst 22 januari 2019, 19.30 uur!

Jonge ondernemers Nordy Visser en Jacco Brink slaan de handen ineen met Mark Bergsma. Mede daarom is er in Moots & Roots (Buiten Nieuwstraat 4) de eerste bijeenkomst. Tijdens die avond wordt uitgelegd wat de gelopen route is, wat deze inventarisatie inmiddels aan belangstelling heeft opgeleverd en wat de vervolgstappen zullen zijn.

Wil jij er ook bij zijn? Meld je aan via het onderstaande formulier.

Inventarisatie behoefte.

Uit een eerder klein onderzoek bleek dat er genoeg ondernemers in Kampen geweldig werk uitvoeren, maar vaak wel vanuit huis. Dit zijn ondernemers die wel graag buitenshuis willen werken, maar het aanbod in (de binnenstad van) Kampen is ongeschikt voor kleinere ondernemers. De beschikbare panden zijn voor één of twee ondernemers te groot en daardoor ook vaak te duur, wordt er gezegd.

Samen ondernemen!

Daarom is Mark Bergsma (LinkedIN) aan het onderzoeken op welke manier het mogelijk is om meerdere ondernemers samen te brengen op een locatie in Kampen. Het moet een locatie worden waarin jij jouw werk goed kunt uitvoeren en waar je kunt groeien als ondernemer. Het is ook de verwachting dat als je ondernemers clustert, er unieke samenwerkingen en initiatieven opbloeien. Het moet ook een plek worden waar ondernemers elkaar helpen met vragen waartegen zij lopen.

Locatie is nog onbekend.

Het doel is om te beginnen met een groep ondernemers of zelfstandigen die interesse hebben om mee te doen. Daarom is dit nog enkel een inventarisatie. En je bent tot niets verplicht. Zodra de groep groot genoeg is, gaan we de behoeftes inventariseren. Misschien heb jij een plek voor workshops nodig of wil je vergaderingen organiseren? Zodra de behoeftes in kaart zijn gebracht, start de zoektocht naar een geschikte locatie.

Het pandplan!

Er bestaat wel een voorlopig ideaalbeeld van het bedrijvenverzamelpand. Het moet een locatie zijn waar ondernemers kunnen (samen)werken, maar zich ook kunnen afzonderen om even te bellen of te overleggen met een klant. Ook moet er een keukentje zijn, goed internet en beveiliging. Afhankelijk van de behoeftes en de mogelijkheden van de locatie, zou je ook aan een extra ruimte kunnen denken voor workshops of andere bijeenkomsten. En niet geheel onbelangrijk: de huurprijs moet goed te dragen zijn voor de ondernemers.

Heb je interesse? Laat jouw contactgegevens achter.

Heb je interesse in het plan, wil je ideeën aandragen of wil je op de hoogte gehouden worden over de voortgang? Laat dan jouw contactgegevens hieronder achter.

Contactgegevens Wecomm.

Even een keer kennismaken of overleggen? Dat kan! Stuur een Whatsapp-bericht, mailtje of bel even. Dan maken we een afspraak.

Hofstraat 112
8261 BP Kampen
Telefoon: 06-40191316
E-mail: info@wecomm.nl

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Hier zit Wecomm.

  • Wecomm in Kampen
Sluiten
- Wecomm Academie-