Bedford-garage

De Bedford-garage uit Nederland

Wecomm heeft de website ontworpen en ontwikkeld, meertalige teksten geschreven en fotografie verzorgd.

Bedford Garage is de enige echte Bedford-garage in Nederland. Ook in het buitenland staat de garage bekend als een betrouwbare en professionele Bedford-garage.

Meertalige website

Nederlands en Engels.

Door het internationale karakter was het verzoek de website in Nederlands en Engels op te leveren. Door middel van een button kan de bezoeker eenvoudig switchen tussen beide talen. De moderne website is een verkoopgerichte website en heeft een uitgebreid online assortiment met auto’s en onderdelen. Online verkoop was niet het doel, maar door de opvallende button met het telefoonnummer kunnen bezoekers snel en eenvoudig contact opnemen. Om het online assortiment onder de aandacht te brengen van een groter publiek, hebben we ook ‘social media tabs’ opgenomen. Ook de fotografie werd door Wecomm verzorgd.

Geschikt voor mobiel gebruik.

Smartphones en tablets

Voor Bedford Garage heeft Wecomm een website ontwikkeld die zich automatisch aanpast op het apparaat (pc, tablet of smartphone) waarop de website wordt bekeken. Dit noemen we responsive webdesign. Door een website te bouwen die geschikt is voor verschillende schermresoluties hoefde Bedford Garage maar één website te ontwikkelen en te onderhouden.

Dit hebben we gedaan Grafisch ontwerpFotografieMeertaligTekstenTechnische ontwikkeling
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen