De Wilde Hof

Voor Herberg De Wilde Hof heeft Wecomm een responsive website ontwikkeld die daardoor geschikt is voor smartphones en tablets.

Responsive, smartphone, tablet.

Restaurant De Wilde Hof in Vledder staat bekend om haar heerlijke pannenkoeken en gerechten voor jong en oud. De pannenkoeken worden bereid met molenaarsmeel volgens een oud en onveranderd recept.

One page design

Alles op een pagina.

De Wilde Hof wilde een website die ze zelf makkelijk kunnen onderhouden en aanpassen. In overleg is gekozen voor ‘one page design’. Een mooie toepassing voor een website waar weinig tekst nodig is. De eigentijdse website heeft een opvallende structuur door bewust de nadruk te leggen op de menukaart. Deze staat bovenaan. De menustructuur geeft bezoekers wel voldoende navigeermogelijkheden.

Geschikt voor mobiel gebruik

Op smartphones en tablets

Voor De Wilde Hof heeft Wecomm een website ontwikkeld die zich automatisch aanpast op het apparaat (pc, tablet of smartphone) waarop de website wordt bekeken. Dit noemen we responsive webdesign. Door een website te bouwen die geschikt is voor verschillende schermresoluties hoefde De Wilde Hof maar één website te ontwikkelen en te onderhouden.

Voor Herberg de Wilde Hof deed Wecomm: One page designFotografieTekstenProjectmanagement
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen