Drents-Friese Wold

Voor Drents-Friese Wold heeft Wecomm een responsive website ontwikkeld die daardoor geschikt is voor smartphones en tablets.

Responsive, ontwerp website en technische ontwikkeling.

Bij het Drents-Friese Wold zijn ondernemers in de recreatie- en horecabranche verenigd in Drenthe en Friesland. De vereniging stelt zich ten doel het mooie gebied van bossen, heide, zandverstuivingen en vennen en de daar in en rond gelegen accommodaties en bedrijven te promoten. Wecomm heeft de website ontwikkeld waarop bezoekers deze bedrijven en accommodaties kunnen vinden.

Geoptimaliseerd voor smartphones en tablets

De website van Drents-Friese Wold is volledig geoptimaliseerd voor social media en het gebruik op smartphones en tablets. Op de website van Drents-Friese Wold staan tal van recreatiebedrijven genoemd en is veel informatie te vinden in dit bijzondere gebied. Bekijk het resultaat op drents-friesewold.nl.

Voor Drents-Friese Wold deed Wecomm: ProjectmanagementResponsiveTechnische ontwikkelingWordpressGrafische vormgevingAdviesZoekmachine-optimalisatie (SEO)
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen