Hotel Frederiksoord

Compromis tussen huidige tijd en historie.

Wecomm heeft de huisstijl ontworpen, website ontwikkeld en pr opgezet.

Hotel Frederiksoord is een historisch pand gelegen aan de rand van ‘t Sterrebos in Frederiksoord. Het hotel stamt uit de 18e eeuw en is teruggebracht in haar originele en sfeervolle staat.

Hotel Frederiksoord

Huisstijl, website en pr.

Voor Hotel Frederiksoord hebben we een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld, die past bij de authenticiteit van het hotel maar met een moderne uitstraling. In nauw overleg hebben we logo, kleur, typografie en fotografiestijl vastgesteld en dit doorgetrokken naar de diverse communicatie uitingen van Hotel Frederiksoord: uitnodigingen, briefpapier, vlaggen, menukaart, visitekaartjes, bedankkaarten, social media en website.

Website volledig in eigen beheer

Voor gemak en eenvoud.

Hotel Frederiksoord wilde een website die ze zelf makkelijk kunnen onderhouden en aanpassen. Wecomm heeft een website ontwikkeld die zich automatisch aanpast op het apparaat (pc, tablet of smartphone) waarop de website wordt bekeken. Dit noemen we responsive webdesign. Door een website te bouwen die geschikt is voor verschillende schermresoluties hoefde Hotel Frederiksoord maar één website te ontwikkelen en te onderhouden.

Klantvriendelijke website

Bezoeken zonder te hoeven nadenken.

De website kenmerkt zich door klantvriendelijkheid. Door het programmeren van de openingstijden is voor de bezoeker meteen duidelijk of Hotel Frederiksoord open is. Het telefoonnummer is op iedere pagina duidelijk zichtbaar. Klanten kunnen makkelijk de menukaart lezen, terwijl de vaste informatie zichtbaar blijft. Bekijk het resultaat op www.hotelfrederiksoord.nl.

Voor Hotel Frederiksoord deed Wecomm: HuisstijlMobiele website (responsive)LogoWordpressWebsite op maat
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen