Land van Leer

Voor Land van Leer heeft Wecomm een responsive website ontwikkeld die daarom geschikt is voor smartphones en tablets.

Responsive, smartphone, tablet, online assortiment

Land van Leer is al jaren een begrip in Staphorst en omgeving. Bij Land van Leer in Staphorst vindt u een unieke collectie eethoeken, kasten, banken, stoelen in stof en leer en accessoires die past bij uw persoonlijke woonstijl.

Groot online assortiment

Volledig zelf bij te houden.

Land van Leer kwam bij Wecomm met het verzoek voor een moderne website met een online assortiment voor alle artikelen uit showroom. Op de website staan alle artikelen uit het assortiment gesorteerd per categorie. Het is eenvoudig om via de website contact op te nemen met Land van Leer. Ook de fotografie en teksten zijn door Wecomm verzorgd.

Klantvriendelijke website

Bezoeken zonder te hoeven nadenken.

De website kenmerkt zich door klantvriendelijkheid. Door het programmeren van de openingstijden is voor de bezoeker meteen duidelijk of Land van Leer open is. Het telefoonnummer is op iedere pagina duidelijk zichtbaar. Klanten kunnen makkelijk het online assortiment inzien en welke merken in de showroom staan. Bekijk het resultaat op www.landvanleer.nl.

Voor Land van Leer deed Wecomm: Grafisch ontwerpWordpressTechnische ontwikkelingProjectmanagementFotografieTekstenOpzetten online assortiment
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen