Sauna Het Friese Woud

Voor Tautus heeft Wecomm een responsive website ontwikkeld die daardoor geschikt is voor smartphones en tablets.

Responsive website, advisering en projectmanagement.

Sauna Het Friese Woud heeft voldoende faciliteiten om vele uren te genieten in een ambiance van rust, omringt door een gastvrij team dat garant staat voor oprechte aandacht. Er zijn ook beauty- en massagesalons en een heuse Hammam met Rhassoul. Zo kunt u onderdompelen in een gevoel van weldaad.

Website volledig in eigen beheer

Zelf nieuws publiceren en pagina's bijhouden.

Sauna Het Friese Woud wilde een website die ze zelf makkelijk kunnen onderhouden en aanpassen. Wecomm heeft een website ontwikkeld die zich automatisch aanpast op het apparaat (pc, tablet of smartphone) waarop de website wordt bekeken. Dit noemen we responsive webdesign. Door een website te bouwen die geschikt is voor verschillende schermresoluties hoefde Tautus maar één website te ontwikkelen en te onderhouden.

Online reserveren

Voorkom extra administratie

De website van Sauna het Friese Woud is volledig geoptimaliseerd voor social media en het gebruik op smartphones en tablets. Er is een koppeling gemaakt tussen de website en de boekingssoftware, waardoor bezoekers geheel zelfstandig online kunnen reserveren. Bekijk het resultaat op saunahetfriesewoud.nl.

Voor Sauna Het Friese Woud deed Wecomm: Responsive webdesignProjectmanagementAdviesTechnische ontwikkelingOnline reserveren
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen