Streekslagerij T. Huisman

Voor Streekslagerij T. Huisman heeft Wecomm een responsive website ontwikkeld die daarom geschikt is voor smartphones en tablets.

Responsive, smartphone, tablet.

Streekslagerij T. Huisman is al jaren een begrip in Eesveen en omgeving. Het vlees is afkomstig van de Franse vleeskoeien Charolais, een van de grootste en oudste rassen ter wereld.

Online assortiment

Bestel online en haal meteen op!

Streekslagerij T. Huisman kwam bij Wecomm met het verzoek voor een moderne website met een online assortiment. De website heeft een online bestelformulier, zodat bezoekers direct een bestelling kunnen plaatsen. In de website wordt automatisch bijgehouden wat er online omgezet wordt. Ook de fotografie werd door Wecomm verzorgd.

Geschikt voor mobiel gebruik

Smartphones en tablets

Voor Streekslagerij T. Huisman heeft Wecomm een website ontwikkeld die zich automatisch aanpast op het apparaat (pc, tablet of smartphone) waarop de website wordt bekeken. Dit noemen we responsive webdesign. Door een website te bouwen die geschikt is voor verschillende schermresoluties hoefde Streekslagerij T. Huisman maar één website te ontwikkelen en te onderhouden.

Voor Streekslagerij T. Huisman deed Wecomm: Online assortimentGrafisch ontwerpTekstenProjectmanagementFotografieWordpress
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen