Wark Uitzendbureau

Voor Wark Uitzendbureau heeft Wecomm een responsive website ontwikkeld die daardoor geschikt is voor smartphones en tablets.

Responsive, smartphone, tablet, ontwerp logo.

Wark Uitzendbureau is een gespecialiseerd uitzendbureau in Overijssel. Zij hebben vacatures binnen de agrarische sector, de groenvoorziening en GWW. Wark Uitzendbureau kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak; zij kennen de opdrachtgevers en werknemers en streven altijd naar een perfecte match!

Compleet verzorgde huisstijl

Stoer en daadkrachtig.

Voor Wark Uitzendbureau heeft Wecomm een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld, die past bij de stoere een daadkrachtige houding. In nauw overleg hebben we logo, kleur, typografie en fotografiestijl vastgesteld en dit doorgetrokken naar de diverse communicatie uitingen van Wark Uitzendbureau: briefpapier, visitekaartjes, social media en website.

Website volledig in eigen beheer

Regelmatig nieuwe vacatures online.

Wark Uitzendbureau wilde een website die ze zelf makkelijk kunnen onderhouden en aanpassen. Wecomm heeft een website ontwikkeld die zich automatisch aanpast op het apparaat (pc, tablet of smartphone) waarop de website wordt bekeken. Dit noemen we responsive webdesign. Door een website te bouwen die geschikt is voor verschillende schermresoluties hoefde Wark Uitzendbureau maar één website te ontwikkelen en te onderhouden.

Altijd de laatste vacatures online

Bezoeken zonder te hoeven nadenken.

De website van Wark Uitzendbureau is volledig geoptimaliseerd voor social media en het gebruik op smartphones en tablets. Op de website van Wark Uitzendbureau staan altijd de laatste vacatures online. Dit kan Wark Uitzendbureau geheel zelfstandig en zonder hulp van Wecomm. Bekijk het resultaat op www.warkuitzendbureau.nl.

Voor Wark Uitzendbureau deed Wecomm: Ontwerpen logoFotografieTekstenProjectmanagementSocial MediaTechnische ontwikkelingGrafisch ontwerpWordpress
Wilt u meer weten over dit project, of heeft u zelf plannen voor een ander project? Neem contact op! Ik wil contact opnemen