Conversie optimalisatie

met webdesign

In de huidige digitale wereld is data alles. Veel websites verliezen onnodig potentiële leads, klanten of mensen die een aankoop willen verrichten. Kortom, gemiste kansen die benut hadden kunnen worden. Ontdek Conversie Optimalisatie (CRO) en haal het maximale uit jouw websitebezoekers.


Data analyse

Alles in CRO gaat om data. Wecomm weet als geen ander hoe de data vanuit Google Optimize en Semrush omgezet moet worden in concrete verbeteringen op jouw website. Aan de hand van data-analyses ontdekken leggen we de pijnpunten van jouw website bloot.

Experimenteren

Met CRO is het belangrijk om conclusies vanuit data-analyses te testen. Alleen uit tests en experimenten weten we samen wat het beste werkt voor jouw website en hoe we websitebezoekers beter laten converteren. Tests en experimenten kunnen variëren van verschillende kleuren op buttons tot de doelgroep die twee compleet verschillende landingspagina’s te zien krijgt.


Dit mag je van Wecomm verwachten

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken we eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse SEO strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

Wil je weten waar jouw bezoekers interesse in hebben?
Na een kennismaking onderzoekt Wecomm graag wat voor jou online mogelijk is, bijvoorbeeld:

- Welke interesses bezoekers hebben
- Waar jouw concurrenten op scoren
- Welke doelstellingen interessant zijn
Wil je meteen contact?
06-40191316
mark@wecomm.nl
Elke organisatie heeft een ander belang. Als je een kennismaking aanvraagt, neemt Mark bijna altijd dezelfde dag contact met je op. 
Kennismaking
2023
Wecomm
menu-circle