Webdesign Kampen door Wecomm.

Webdesign Kampen laat u uitvoeren door Wecomm. Wecomm een full service webdesignbureau in de binnenstad van Kampen. Een ambitieus internetbureau met een mooie mix van zelfstandig specialisten. Dit zijn voornamelijk ontwerpers, webdevelopers, tekstschrijvers en fotograven met een heleboel kennis en een alles behalve standaard aanpak. Samen zorgen we voor een consistente, efficiënte en effectieve zichtbaarheid van jouw organisatie uit regio Kampen. We willen niet alleen dat jij tevreden bent met de website die we voor je ontwikkelen maar ook dat je blij wordt van de hier aan gekoppelde resultaten op langere termijn.

Webdesign Kampen brengt je verder.

Webdesign Kampen van Wecomm is een full service internet communicatiebureau met een stevig netwerk communicatieprofessionals. Met onze bedrijfskundige aanpak tijdens het ontwikkelen van websites bent u verzekerd van een website die past bij uw bedrijf en klanten. Wecomm ontwikkelt meer dan alleen websites die geschikt zijn voor smartphones, tablets en computers. Naast het bouwen en onderhouden van uw website, kunnen we ook uw social media bijhouden. Dat maakt Wecomm het internetbureau voor uw onderneming.

Websites uit Kampen en social media.

Altijd in contact. Op internet komen uw klanten op verschillende plekken in contact met uw bedrijf. Bijvoorbeeld door het lezen van een recensie op een vergelijkingswebsite, door berichten op social media of door uw bedrijfswebsite te vergelijken met die van de concurrent. Of de potentiële klant meer informatie wil dan wel gebruik wil maken van uw diensten wordt bepaald door die contactmomenten op internet. Het bedrijf met de beste contactmomenten wint. Daarom ontwikkelt Wecomm meer dan alleen uw bedrijfswebsite: we onderhouden uw online reputatie.

Een wireframe

Zonder bouwtekening zou je de bouw van een huis een hachelijke exercitie kunnen noemen. Een wireframe kun je wel beschouwen als de bouwtekening van een website of webshop. Het legt de basis van je online domein bloot en dwingt jou als opdrachtgever en ons als webdesigner en webdeveloper heel goed na te denken over de functionaliteiten van het product. In deze fase kijken we nog uitsluitend naar zaken als de paginaindeling en de werking van functionaliteiten, zoals sliders, knoppen of buttons en menustructuren. Onze gedachten, zou je kunnen zeggen, richten zich nog hoofdzakelijk op het wat, het waar en het waarom.

Het ontwerp

Met de wireframes is een belangrijk fundament gelegd; we kunnen op basis hiervan nu een ontwerp voor jouw website of webwinkel maken. Stukje bij beetje krijgt alles vorm, kleur en inhoud dankzij het webdesign en de toepassing van typografie en beeld in het websiteontwerp. We geven je een look-and-feelbeleving van de uiteindelijke website, zonder dat hierbij enige techniek komt kijken. Noem het een 2D-tekening van jouw toekomstige webdomein.

Realisatie

Als je tevreden bent over het ontwerp, gaan wij verder met de technische realisatie ervan. We werken op die manier toe naar een volwaardige website, aanvankelijk door de basis van het ontwerp om te zetten in HTML en CSS. Vervolgens maken we deze basis responsive, wat simpelweg betekent dat de website straks op alle devices meebeweegt met de gegeven kaders van het scherm. Ten slotte leggen we de koppeling met WordPress, waardoor jij straks heel gemakkelijk zelf teksten en foto’s toe kunt voegen. Et voilá, veel plezier en succes met je nieuwe website!

Kom vrijblijvend langs.

Wil je meer weten over de websites van Wecomm? Of heb je hulp nodig met jouw eigen website? Kom gerust even langs en vraag naar de mogelijkheden.

Wecomm in Kampen

Cellebroedersweg 7A
8261 GV Kampen
Telefoon: 06-40191316
E-mail: info@wecomm.nl

Check! Wecomm zit in Kampen.

  • Wecomm in Kampen

Nieuw! Ondernemershuis Kampen.

Wecomm zit samen met meerdere ondernemingen in het pand van Ondernemershuis Kampen.

Sluiten
- Wecomm Academie-