Autoriteit binnen jouw branche

met zoekmachine-optimalisatie

Ben je al bekend met linkbuilding? Dan weet je dat dit onderdeel van SEO een tijdrovende klus is. De vraag die je dan aan jezelf moet stellen is: ga ik dit zelf uitvoeren of uitbesteden?


Online groei realiseren met linkbuilding

Weet je nog niet zoveel van linkbuilding af of sterker nog, je hebt er nog nooit van gehoord? Dan leggen wij het je graag uit waarom dit een belangrijke pijler van jouw SEO strategie is. En wat wij voor je kunnen betekenen.

Reviews zijn tegenwoordig heel belangrijk. Een potentiële klant zal bij zijn eerste aankoop waarschijnlijk op zoek gaan naar een review over het bedrijf of product. Hoe meer reviews zowel positief als negatief hoe beter de klant zijn keuze kan maken.

Hetzelfde geldt voor linkbuilding. Krijgt jouw website veel verwijzingen van andere websites dan stijgt de waarde van jouw website. Het gevolg hiervan is dat Google je beloond door een betere positie in de zoekresultaten te krijgen. Daar bovenop groeit de autoriteit van jouw website en ga je een concurrentiestrijd aan.

Autoriteit worden in jouw vakgebied

Hoewel linkbuilding een perfecte strategie is om de autoriteit van een website te vergroten biedt het nog meer andere kansen. Stel je voor: je hebt een geweldige blog geschreven en wil graag dat deze opgepakt wordt door Google en gelezen wordt door je doelgroep. Met een goede linkbuilding strategie kan je traffic genereren naar je blog en vervolgens bezoekers door laten navigeren naar categoriepagina’s.

Wecomm kan het linkbuilding proces volledig uit je handen nemen en weet precies hoe de beste links voor jouw website kunnen verkrijgen. En welke linkbuilding strategie jouw website nodig heeft om bovenaan de zoekresultaten te staan.


Dit mag je van Wecomm verwachten

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken we eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse SEO strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

Wil je weten waar jouw bezoekers interesse in hebben?
Na een kennismaking onderzoekt Wecomm graag wat voor jou online mogelijk is, bijvoorbeeld:

- Welke interesses bezoekers hebben
- Waar jouw concurrenten op scoren
- Welke doelstellingen interessant zijn
Wil je meteen contact?
06-40191316
mark@wecomm.nl
Elke organisatie heeft een ander belang. Als je een kennismaking aanvraagt, neemt Mark bijna altijd dezelfde dag contact met je op. 
Kennismaking
2023
Wecomm
menu-circle