Lokaal gevonden worden

met zoekmachine-optimalisatie

Wist je dat als je thuis zoekt naar een fietsenmaker, je andere resultaten krijgt dan wanneer je deze zoekopdracht intypt op een andere locatie? Locatiegerelateerde zoekopdrachten en zoekresultaten worden steeds belangrijker.


Is jouw bedrijf al goed vindbaar?

Is jouw bedrijf al goed vindbaar in de regio waar je opereert? Wij helpen je graag met het implementeren van een local SEO strategie.

Google probeert bezoekers zoveel mogelijk van informatie te voorzien. Zo tonen ze graag lokale bedrijven bovenaan in de zoekresultaten, geven ze informatie over de openingstijden, diensten, prijsklasse, adres, reviews en nog veel meer. Al deze informatie wordt gehaald uit Google Mijn Bedrijf. Dit is een bedrijfsprofiel dat wordt weergeven in Google bij een branded zoekopdracht.

Is jouw Google Mijn Bedrijf profiel al compleet ingevuld? En ben je goed vindbaar op zoekwoorden in combinatie met locatie? Wecomm analyseert jouw lokale vindbaarheid en zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt.

De nummer 1 in jouw regio

Lokale bedrijven die dezelfde diensten of producten aanbieden concurreren met elkaar. Om vindbaar te zijn in jouw regio van opereren heb je een local SEO strategie nodig. Samen met onze SEO specialist kan je gaan sparren over de doelen. Wij zorgen voor een passende strategie en zullen zo hard mogelijk werken om jouw website op nummer 1 te krijgen.

Naast local SEO vinden wij het ook belangrijk om de vindbaarheid van jouw bedrijf in heel Nederland of zelfs in het buitenland te vergroten. Tijdens het uitwerken van de lokale SEO strategie zullen we ook de posities in Nederland bij houden. En jouw website zo optimaliseren voor het beste resultaat. Ben je er klaar voor om online groei te realiseren?


Dit mag je van Wecomm verwachten

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken we eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse SEO strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

Wil je weten waar jouw bezoekers interesse in hebben?
Na een kennismaking onderzoekt Wecomm graag wat voor jou online mogelijk is, bijvoorbeeld:

- Welke interesses bezoekers hebben
- Waar jouw concurrenten op scoren
- Welke doelstellingen interessant zijn
Wil je meteen contact?
06-40191316
mark@wecomm.nl
Elke organisatie heeft een ander belang. Als je een kennismaking aanvraagt, neemt Mark bijna altijd dezelfde dag contact met je op. 
Kennismaking
2023
Wecomm
menu-circle