Webdesign

Mensen zoeken naar een dienst of product, willen informatie over jouw bedrijf of komen even voorbij surfen. Ook klanten nemen even een kijkje online voordat ze op afspraak komen.


Resultaat met je website

Het is belangrijk dat je online het DNA van je bedrijf uit. Met de combinatie van de strategie, website elementen, afbeeldingen, teksten en de flow realiseren we dit doel. Tegenwoordig is een landingspagina met wat tekst en een opfleurende foto niet meer voldoende. Wecomm heeft een gestructureerde aanpak in het ontwikkelen van maatwerk websites.

Verbeter de website die je al hebt.

Heb je daar al eens aan gedacht?

Wat wil je bereiken met je website?

Alles is een twee-eenheid. Met de juiste structuren en flow win je met zoekmachine-optimalisatie (SEO) en het vertrouwen in jouw bedrijf online. Daarom gaan SEO en webdesign hand-in-hand bij Wecomm.Wat is het primaire doel van de pagina? Een lead genereren of formulier invullen? Laten we dan de website zo in elkaar zetten dat mensen makkelijk contact kunnen aanvragen.
Wil je weten waar jouw bezoekers interesse in hebben?
Na een kennismaking onderzoekt Wecomm graag wat voor jou online mogelijk is, bijvoorbeeld:

- Welke interesses bezoekers hebben
- Waar jouw concurrenten op scoren
- Welke doelstellingen interessant zijn
Wil je meteen contact?
06-40191316
mark@wecomm.nl
Elke organisatie heeft een ander belang. Als je een kennismaking aanvraagt, neemt Mark bijna altijd dezelfde dag contact met je op. 
Kennismaking
2023
Wecomm
menu-circle