On-page SEO

met zoekmachine-optimalisatie

Een goed ontwerp van je website is belangrijk, maar bezoekers moeten jouw website ook kunnen vinden. On-page SEO is een van de pijlers van SEO die bij goede optimalisaties jouw organisatie helpt om topposities in zoekmachines te bemachtigen.


De essentie van On-page SEO

Met het optimaliseren van On-page onderdelen geven we waardevolle informatie door aan zoekmachines, zoals Google en Bing. Op deze manier kan een zoekmachine de website beter uitlezen, krijgen bezoekers een prettigere gebruikerservaring en worden jouw pagina’s beter beoordeeld door zoekmachines.

Vergroot jouw online zichtbaarheid

Zoekmachines beoordelen een pagina op diverse onderdelen om te begrijpen waar deze pagina over gaat. Denk hierbij aan kopteksten, afbeeldingen, interne links, de URL en nog veel meer factoren die zoekmachines helpen om jouw pagina’s beter te begrijpen. De beste kopteksten bevatten belangrijke zoektermen, trekken de nieuwsgierigheid van de lezer en vatten de content samen. Voor velen makkelijker gezegd dan gedaan, maar onze specialisten helpen je hierbij.

Hoe Wecomm jouw organisatie helpt

Tijdens de strategische kick-off sessie duiken we in het DNA van jouw organisatie om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen.

Wecomm voert verschillende On-page SEO analyses uit. Deze analyses brengen de huidige kwaliteit van de On-page onderdelen in kaart. Na de analyses is het van belang om onderscheid te maken tussen quick-wins en lange termijn optimalisaties. Op basis van een prioriteitenlijst optimaliseren we de pagina’s om direct resultaat te realiseren. Na het doorvoeren van optimalisaties is het van belang om te evalueren en jou als organisatie op de hoogte te houden van de resultaten.


Dit mag je van Wecomm verwachten

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken we eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse SEO strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

Wil je weten waar jouw bezoekers interesse in hebben?
Na een kennismaking onderzoekt Wecomm graag wat voor jou online mogelijk is, bijvoorbeeld:

- Welke interesses bezoekers hebben
- Waar jouw concurrenten op scoren
- Welke doelstellingen interessant zijn
Wil je meteen contact?
06-40191316
mark@wecomm.nl
Elke organisatie heeft een ander belang. Als je een kennismaking aanvraagt, neemt Mark bijna altijd dezelfde dag contact met je op. 
Kennismaking
2024
Wecomm
menu-circle