Zoekwoorden onderzoek

met zoekmachine-optimalisatie

In de huidige digitale wereld wordt er als geen ander gebruikt van zoekmachines om informatie in te winnen. Organisaties en merken koppelen hun aanbod en expertise aan het zoekgedrag van de doelgroep. Hierin spelen zoekwoorden een enorme rol.


Het zoekgedrag van je doelgroep

Waar in het noorden van Nederland veel gezocht wordt op patat, is dat in het zuiden als vloeken in de kerk. Een discussie die soms net zo heet wordt als de olie waarin patat/friet gebakken wordt. Onze specialisten doen een uitgebreid onderzoek naar jouw doelgroep, branche en concurrentie.

Zo kiezen wij voor de meest relevante en haalbare zoekwoorden voor jouw strategie.

Zoekwoorden omzetten in resultaten

Tijdens een zoekwoorden onderzoek kijken we niet alleen naar volumes, concurrentie en de doelgroep van de zoekwoorden. Een belangrijk onderdeel is de zoekintentie. Wat is de reden achter een zoekopdracht die mensen invoeren?

Door de combinatie van data en ervaring in de branche zetten wij zoekwoorden om in keiharde resultaten.


Dit mag je van Wecomm verwachten

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken we eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse SEO strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

Wil je weten waar jouw bezoekers interesse in hebben?
Na een kennismaking onderzoekt Wecomm graag wat voor jou online mogelijk is, bijvoorbeeld:

- Welke interesses bezoekers hebben
- Waar jouw concurrenten op scoren
- Welke doelstellingen interessant zijn
Wil je meteen contact?
06-40191316
mark@wecomm.nl
Elke organisatie heeft een ander belang. Als je een kennismaking aanvraagt, neemt Mark bijna altijd dezelfde dag contact met je op. 
Kennismaking
2024
Wecomm
menu-circle