Landingspagina optimaliseren

met webdesign

Een landingspagina is waar het moet gebeuren: de conversie. Haal jij al het maximale uit jouw landingspagina's?


Wij kijken verder dan design

Het design van een landingspagina is heel belangrijk, maar uiteindelijk gaat het erom dat de primaire doelen worden behaald. Op basis van data en User Experience aspecten zijn wij in staat een hoger conversiepercentage te realiseren. Eén procent hogere conversiepercentage kan een wereld van verschil zijn.

Zonder conversie is je landingspagina weinig waard

Een bezoeker landt met een bepaalde interesse en doel op jouw landingspagina. Tijd om die interesse om te zetten in een conversie.

Er kunnen honderden variabelen zijn waarom de interesse niet omgezet wordt in een conversie. Wecomm onderzoekt onderdelen op de landingspagina waarvan jij niet eens weet dat ze impact hebben.


Dit mag je van Wecomm verwachten

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken we eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse SEO strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

Wil je weten waar jouw bezoekers interesse in hebben?
Na een kennismaking onderzoekt Wecomm graag wat voor jou online mogelijk is, bijvoorbeeld:

- Welke interesses bezoekers hebben
- Waar jouw concurrenten op scoren
- Welke doelstellingen interessant zijn
Wil je meteen contact?
06-40191316
mark@wecomm.nl
Elke organisatie heeft een ander belang. Als je een kennismaking aanvraagt, neemt Mark bijna altijd dezelfde dag contact met je op. 
Kennismaking
2024
Wecomm
menu-circle